Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Édes, kettes

2010.06.25. 09:00 - Lina - Cicanapló

Címkék: fotó kosztya naoko

Felénk a helyzet változatlan: Naoko legjobb barátja Kosztya, Kosztya meg éppen annyi összebújásra és melegségre vágyik, amennyit Naokótól megkaphat - esetleg kicsit kevesebbre. Ebből egyenesen következik, hogy a két macska az emberek útját csak véletlenségből keresztezi néha-néha. Naoko nyávogva tiltakozik minden kézbevétel ellen. Ha a földön kell elviselnie a simogatás szörnyű csapásait, óvatosan próbál elhátrálni. Kosztya kicsit jobban tűri a személyes kontaktust a gazdákkal, de magától soha nem kezdeményezne ilyesmit, legfeljebb nem rúg azonnal hasba, ha felveszi az ember.

Gyakran alszanak ugyan egymástól külön is, de azért Naoko, ha csak lehet, bepróbálkozik egy kis összebujással. Valószínűleg több törődést igényelne, mint Kosztya, csak senki mástól nem kell neki a simogatás meg az egymás mellett ülés. Így esett, hogy a minap is, miután Kosztya behajtogatta magát a cica-szállító dobozba, Naoko utánavetette magát. Arra a kérdésre, hogy Kosztya csak azért maradt-e, mert annyira beszorította a dobozba a rajta fekvő, 3 kiló körüli csöppség, hogy egyszerűen nem tudott kivergődni, vagy tényleg együtt akart ülni, sosem kapunk választ.

De azt megfigyelhettük, ahogy Naoko finoman, figyelemztetően Kosztya mancsára tette a sajátját. Mintha ezt mondaná: "Mosolyogj, drágám, fényképeznek!"

Íme egy közelebbi kép a bizonyos mancsokról.

És aztán mosolyogtak. Vagy legalábbis távolba révedő tekintettel hagyták magukat lefényképezni.

Kövesd a Cicanaplót a Facebookon is!                    Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr672108149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na, azt nem tudom, vajon az én cicáim továbbra is barátságosak lesznek-e velem, ha már egymással barátságosak lesznek?
Nagyon helyesek az egybefonódott mancsok :)
Ez két hálátlan dög! De hát ezért szeretjük a macskákat. :)
Szépek, aranyosak. :)

Szerencsére annak idején Boni, Filemon és Mókus is kifejezetten bújós volt, illetve Boni most is az, mindig az ölembe kéredzkedtek, ha a gépnél ültem. :)
Ők igényelték a simogatást, de együtt is szerettek aludni, hármasban is, összebújva.


süti beállítások módosítása