Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Újra egyedül

2010.05.04. 08:00 - Bálint - Cicanapló

Címkék: fotó kosztya naoko

Pénteken még nagyjából jól voltunk, de egyre csak gyűlt és gyűlt a feszültség a gyomrunkban; szombat reggelre a szívünk már a torkunkban dobogott, némaság vett erőt rajtunk és félelem. A hétvégét ugyanis újra távol terveztük tölteni a házi ragadozóktól – még akkor is, ha a múltkori eset után pontosan tisztában voltunk azzal, milyen megtorlásra is számíthatunk a részükről minden olyan percért, amely nem körülöttük forog.

Úgyhogy mielőtt elindultunk volna Pécsre, részletes tervet készítettünk a lakásban fellelhető, tönkretehető holmik biztonságba helyezéséről. Az elmot kitelepítettük a fürdőszobából, hogy elzárhassuk előlük a csapot, kádat, törölközőket és egyéb holmikat. A szennyestartót a zárt ajtó mögé helyeztük. A galériáról lepakoltuk az összes ott lévő DVD-t, a polcról a képkereteket és vázákat. Az étkezőasztalon világraszóló rendet raktunk, majd elszállítottuk a DVD-lejátszót a tévé mellől – ugyanis Kosztya ezen keresztül szeret felmászni az ablakba, újdonsült kedvenc helyére. Az előszobába akasztott kabátokat, sálakat elhelyeztük a szekrényben, a cipőket a bezárt szobában, majd háromszor ellenőriztük, hogy valóban zárva legyen az összes ajtó. Végül extra intézkedésként egy széket állítottunk az ablakba, ugyanis Naoko ezen a téren is szégyent hoz a macska névre, mert egyedül még mindig képtelen felugrani Kosztya mellé – viszont minden vágya ott lenni, és ha ez nem adatik meg neki, üvölt és rombol. Rengeteg kaja a tálba, és elindultunk.

És láss csodát, mire hazaértünk vasárnap este nyolckor – mindent a legnagyobb rendben találtunk. Két kedves, doromboló kismacska, egy lényegében üres, ellenben sértetlen szoba, és sehol semmi nyoma a várt, horrorfilmbe illő pusztításnak. Pedig már azon tanakodtunk, melyik eset rosszabb: ha többhavi fizetéssel kompenzálható károkat okoznak a lakásban, vagy ha karnisról lezuhant, törött lábú macskával kell a vasárnapi ügyeletre rohanni. De mivel nekünk áldott jó, velejükig ártatlan, kedves kismacskáink vannak és voltak mindig is, a kérdés elméleti maradt.

Kövesd a Cicanaplót a Facebookon is!                    Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr811971502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majd ha újra lazul a rákészülés, amikor már azt hiszitek, hogy az a múltkori csak egyszeri eset volt és valójában semmi kárt nem tesznek...na majd akkor újra :)
És Naoko ahogy néz....a szeme sem áll jól! :)
Hát ezt megusztátok és mellesleg némi rendet is csináltatok a kabátok szekrénybe-rakásával.
Azért a cicák eme nagyvonalusága némi jutalmat érdemelne!
Mázli. Az én macskám ilyenkor bosszúból lepisálta a papucsomat.... :S
Hogy ezek milyen szépek4
De azért a "nagyapó" benézett hozzájuk vasárnap.
Naoko az első képen tisztára hercegnő képet vág... :) Mint a díva,aki elvárja hogy körülrajongják.. :P :)


süti beállítások módosítása