Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Kincskereső Kismacska

2010.02.01. 08:00 - Lina - Cicanapló

Címkék: fotó videó naoko

Naoko igen nagy könyvfaló. Nem egy kötetünk sarkán találhatók mély fognyomok, amelyek az ő kitartó, és ugyancsak agresszív támadásának eredményei. Hasonló a hozzáállása a magazinokhoz is. Igazából ha egy percre nem figyelünk, garantáltan megcsócsál minden papírt (a múltkor egy boriték sarkát menekítettem ki a szájából...). Az önmagában álló könyvek kicsit kevésbé érdeklik, inkább azokat a dolgokat támadja meg, amikkel éppen mi foglalkozunk. De nem remélem, hogy ez valamiféle féltékenység: Naoko ilyesmit csak akkor érez, ha Kosztya a mi kezünkben, és nem mellette dorombol...

Azonban az egyszer biztos, hogy ma, amikor az ágyon lapozgattam egy magazint, Naoko ott termett, és azonnal vizslatni kezdte az újságot. Párszor megtámadta, de végül is a hátlapja tetszett neki a legjobban. Az alábbi videón megtekinthető, amint Naoko szarkává változik, és rábukik a fényes és csillogó holmikra. (Vagy egyszerűen azt is mondhatjuk, hogy Naoko nőt játszik...) A kis hős minden erejét összeszedi, hogy kikaparja magának a gesztenyét. Vagyis a gyűrűt.

A sikertelenség a végtelenségig felbőszítette Naokót, ezért éktelen dühében nekiesett az újságnak, hogy azonnal szétrágja:

De az is lehet, hogy megpillantotta a gyűrű árát, és ezen a rabláson húzta ennyire fel magát. Akárhogy is, az újság keservesen megbánta bűnét (hogy nem adta át Naokónak a kincset). Íme a haláltusa:

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr841718303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem akármilyen kincskereső Naoko :)
A múltkor ott a kövön, most meg itt az újságon :))
Igazi úrinő - kiválasztja a legdrágább ékszert, nem holmi bizsut?! :)
Tényleg igazi csajszi! :)
Nekem is a múltkori köves attrakciója jutott eszembe a kincskeresésről. Különös kisugárzást érezhet a gyűrűből is. :)
Kosztya egyébként szintén szereti a könyveket rágni, vagy csak a veszélyesnek ítélt A4-es lapra támad?
Életetek a cicákkal kész szinház! De csak azért, mert figyeltek rájuk.
Lina! A macskák szájába adtad a szakirodalmat!!! Ejnye!:) Biztos őket is felcsigázta a téma:) Azért remélem még egyben van a magazin...még szükségünk lesz rá:)


süti beállítások módosítása