Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Kergemarha

2010.01.18. 15:58 - Bálint - Cicanapló

Címkék: videó kosztya naoko

Naoko az egyik este szabályosan megkergült: mikor hazaértünk, üdvözölt minket, majd az előszoba kövének egyes pontjait kezdte kaparni veszettül, mintha el lenne ásva alá valami, leginkább valami misztikus, varázserővel bíró szent tárgy; ugyanis néha meg is hempergett a nem létező sugárzásában. (A szent és eláasott macskatárgyakban nem hívő szem számára abszolút semmi nem volt a padlón, sem valami, aminek szaga vagy más hőmérséklete lett volna, sem valami apró tárgy vagy rovar.) Aztán idővel Kosztya is úgy gondolta, megnézné, mire ez a nagy felhajtás - de rosszul tette. Naoko ugyanis egészen felhúzta magát ezen, felborzolta a farkát, felpúposította a hátát, és oldalazva kezdte támadni az őt emiatt kissé - és valljuk be, jogosan - hülyének néző Kosztyát.

Mindezt videón is megörökítettük, amelyet tehát érdemes végignézni, hiszen amikor unalmassá válna A Bolond Macska küzdelme enmagával, épp akkor kezdődik A Bolond Macska visszavág, tehát akad izgalom bőven. A cicák utólag is elnézést kérnek, amiért a lakás legsötétebb (és így kamerázásra legalkalmatlanabb) pontján jött rájuk az ötperc.

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr411682223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon komoly irokéz-bundázatot produkál :)
Szerintem egy múmia van ott elásva. Kosztya már tud róla, de Naoko még csak most fedezte fel. Egyértelműen látszik, hogy Kosztya magát Naokora vetve akarja az értésére adni, hogy ne packázzon a holtakkal. De ő igenis packázni akar, és Kosztya csak ne álljon az útjába!
Nagyon jó, tényleg nem unalmas, tündér kis bolondos cicó !
Lehet, hogy valami új szerrel mostatok fel, nem? Némelyik cica gerjed a Domestos illatára. Az én kandúrom a tusfürdőket imádja, ebből kifolyólag fürdés után nagyon szeret és a hasamra fekszik. : )
Szerintem Naoko cirkuszi pályára készül és a bukfent, valamint oldal-szaltó gyakorlásához kereste a megfelelő helyet. Persze, hogy dühös volt látván, hogy Kosztya meg akarja őt akadályozni az érvényesülés utján!
De nagyot nőttek a cicók a legutóbbi képek óta!
Naoko haláli pofa, úgy látszik, a farokkergetős játék immár felsőbb szintre lépett. Az oldalán kúszós-"radírozós" rész a kedvencem. :)
Az én cicám egész életében az olívaolajra, vagy a az olívabogyó ecetes levére reagált így, ha véletlenül a földre került. De a parfümökre is hasonlóan dilizett be. Nagyon édesek :)


süti beállítások módosítása