Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Egy karácsonyfa hányattatásai - talpig díszben

2009.12.25. 18:11 - Lina - Cicanapló

Címkék: fotó hellókarácsony kosztya naoko

Miután talpába és helyére állítottuk a fenyőt, Naokónak és Kosztyának megmutattuk a fát eddig összekötöző zsinórt és a feleslegessé vált egy-két ágacskát is. Elmondhatjuk róluk, hogy minden új játékot imádnak, továbbá minden hajlékony pálcaszerű játékot szeretnek (erről majd még beszélünk részletesebben...), szóval élvezték a helyzetet:

A díszítés idejére Naokót és Kosztyát átküldtük a másik szobába némi madzaggal, hogy ne unatkozzanak. Igaz, mire megnéztük, hogy mit csinálnak, már nem azzal foglalkoztak, hanem helyette az egyik dobozukban feküdtek össebújva és dorombolva. De azért átjöttek megnézni a feldíszített fát, és azonnal elkezdték piszkálni az alacsonyabban lévő díszeket:

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr841622776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha a cicáknak van Paradicsoma, Kosztya és Naoko megtalálták.
Nagyon érdekes az a csillag :)
punimuni a cicám, most 3 éves, meg egy pici. pontosan nem tudom, mert a kertben termett , csont és bőr volt 3 évvel ezelőtt szeptember végén.
az első karácsonyán még plafonig érő fa volt, természetesen 25-én reggel a fa tetején találtam. kár, hogy nincs képem.
aranyosak a cicáid!
édesek.. manóka, aki kísértetiesen hasonlít a Te viszkas macskádra, nálunk szimplán beült a fa alá. de szergej, a kutya, na ő rákattant a mézeskalács szívekre. áll, szembe vele, szagolja, és figyel, hogy figyelem-e. baromi vicces. de nem fotóztam le. érdekes, hogy a tesóm sziámival élt. nekemkedvesemberek macskafajáiból gyűjteményed lett :) ... a harmadik vörös lesz, figyeld meg :)
szpészné
Ha az én macskám ilyet csinálna, felrúgnám.

Mondjuk ha nem csinálna semmit, akkor is.
Imádnivalóak!!!!!!!!!!!!!! Most nagyon fáj a szívem, az enyém már sajnos nincs velünk, de még mindig nagyon hiányzik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aranyos cicók!

Archenemy!
Téged a körúton kényszerítenélek fajtalanságra, utána kinyomnám a szemedet.Csak a balt. Ja és a jobb kezed középső ujját kitörném,hogy ne mutogathassál.
Szeretnél velem találkozni?Bátorság!
@Archenemy: öreg, ha neked macskád lenne, már rég a májadat enné
Jópofák a micuk. Nálunk II. Henrik azonnal betelepedett a fa alá, Mickó a fényeket akarta leszedni, a renegát (kintről hidegben, meg ha akar, rendre bekéredzkedő) Matyi viszont azonnal a lényegre tért: én még szaloncukrot kibontó és be is zabáló (!) macskát én még nem láttam eddig. És tessék. Ilyen a Matyi.
@ján kádár: De hát én egész magamtól is szoktam a körúton fajtalankodni, legutóbb például anyáddal!
Be kellene vezetni az IQ mérést netelőfizetés mellé. Kéretik mellőzni a hozzászólást, én sem írok a kvantumfizikai tanszék fórumára, ha nem érdekel a molekulák nemi élete.
@Archenemy:
meg tudnád magyarázni, hogy mi a fasznak írsz ide, ha nem is szereted a macskákat?
mi értelmét látod beszólni, ebben leled örömödet?
sekély e kéj!
szánalmas vagy, öcsém...
Heehehe nekünk egy imádnivaló de rosszalkodni nagyon szerető kandur cicánk van, ami pontosan úgy néz ki mint a képen lévő szürke cirmos. Tavaly sikerült a két méteres fár felboritania, sok sok törött disz lett az eredménye :))).
Kedves Lina!
Picit nem a poszthoz illő lesz a komment, remélem, nem gond.
Nagyon tetszik a blogod, jó olvasgatni és látni a képkeket. Én is szeretem a macskákat, ahogy a családban mindenki. Jelenleg hat macskánk van, úgyhogy itt is lehetne "cicablogot" indítani. :)

A linkedet kiteszem az oldalamra. :)
Szia. Nagyon aranyosak a cicák. Nekünk is van két sziámink, nagyon szeretjük őket. Megkérdezhetem, hogy a szürke cirmos milyen fajta?
@Dead-End: Köszönjük a dicséretet és a linkelést is. :-) Egyébként ketten írjuk a blogot Bálinttal, csak az elmúlt napokon én voltam az aktívabb bejegyzéz-gyártó. De sok régebbi vicces szöveg és szép kép az ő munkája. :-)

Fú, hat macskáról biztos, hogy lenne mit írni...! Az már egész kis kompánia. :-)
Itt van a tavalyi áldozat (a fa), és a ragadozó (a cica :)) :

www.youtube.com/watch?v=100xfKqNmEA
@zitanaploja: Házimacska. Az eredeti gazdája szerint bekavart egy szürke orosz kékszőrű kandúr a szomszédból, de ezt nem tudjuk biztosan.
Egyébként a brit rövidszőrűek között vannak whiskas-szerű ezüst cirmosok. :-)
@már nyuszi: Meg tudnád magyarázni, mi a fasznak írsz nekem, ha nem is szeretsz?
@zsebatya:
Mi sem láttunk még. De a nyomát igen. Vélhetően tavaly egy darab szaloncukor beesett valahova szekrény vagy ágy mögé. Franciska nevű kölyök perzsánk meg kikaparta, kicsomagolta és megette.:P

Nálunk a nagyszoba most csukva van, ha nem vagyunk ott. Mert első karácsonya nálunk mindkét macseknak. Nagyon érdekli őket, hogy a viharba ne.:P

Még nem írtam ide, de akkor már egy link a két jómadárról:
indafoto.hu/don_blasius/macskak

:)
@Don Blasius: hát ezek a maskák is nagyon aranyosak. A kicsi, mint egy porcica:))) ő Franciska?
@Archenemy: 'Ha az én macskám ilyet csinálna, felrúgnám. Mondjuk ha nem csinálna semmit, akkor is.' - ugyan miből is gondolom, hogy neked nincs macskád (a feltételes módon kívül persze)? Az észre most nem térnék ki, szigorúan a macskákról van szó...
@Dead-End: hat macska??? Hűhaaa... Akkor a) bazinagy lakásotok van b) kertes házatok van c) minden tele van macskákkal:)
@sorica123:
köszi.:) Igen, ő Franciska. Tényleg olyan, meg amolyan örökmozgó.:) Most már nem is olyan pici, elmúlt már fél éves, de nekünk mindig az a pici marad, amilyennek hoztuk.:)
Nálunk ez a harmadik háborús állapotokat idéző karácsony. A párom tavaly javasolta az áram és a szögesdrót védelmet a fa megóvására, miután a három macskánk és a fa közé én álltam, azt üzöltve: "csak a testemen keresztül". Ez a macskáinkat annyira nem hatotta meg.

Sajnálatos módon a mancsok védelme érdekében két éve bevezettük a műfenyő intézményét (ez mellesleg idén pénzügyileg sem jött rosszul). Ez viszont méginkább vonzza a macskákat - a fa tetejére. Tavaly a fa már majdnem egy méteres magasságban, ráugorhatatlanul, alulról szúnyoghálóval körbebástyázva volt véde... eredménytelenül. Idén - el ne kiabáljam - a macskák még nem jöttek rá a szúnyogháló kijátszásának módjára, így eddig minden dísz a helyén. Bár lehet, hogy a konyhaasztalon álló váza - benne fenyőágakkal - jobban leköti őket. Éjszakánként csak háromszor, négyszer megyek ellenőrizni...


süti beállítások módosítása