Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Anyahiány

2009.12.01. 12:02 - Lina - Cicanapló

Címkék: fotó kosztya naoko

Kosztya nem először szembesül azzal az élménnyel, hogy egy nála fiatalabb cica „anyásítja” és szopizási felületet keres rajta. Különösen erősen ki van téve ennek a veszélynek, ha a másik cica a közelében van, és ő dorombolni kezd (például, mert mi megsimogatjuk, amire Kosztya azonnal hangos dorombolással felel). Korábban Kosztya határozottan ellökdöste a próbálkozót, legfeljebb arra volt hajlandó, hogy megnyalogassa a kicsi fejét, és együtt aludjon vele. Naoko viszont akaratosabb, vagy legalábbis ügyesebb, de mindenesetre jobban célt ér.

Kosztya hasát neki is békén kell hagynia, de a mellkasán, ahol amúgy is sok szőr van, a szájába veheti és szopogathatja a szőrt. Ez hangos cuppogással, Naoko részéről lelkes dorombolással, dagasztással jár, és utána Kosztya mellkasa csurom nyál lesz. De úgy tűnik, ez a megoldás Kosztyát nem zavarja annyira (amikor mégis, akkor elrugdossa Naokót, vagy lelép). Volt már olyan, hogy amikor Naoko kiélvezkedte magát, akkor szépen elengedte Kosztya szőrét, bekucorodott, és együtt aludtak tovább. Persze, akármennyi ideig tart is a „szopizás”, utána Kosztyának alapos mosakodásra van szüksége…

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr371566003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kosztya milyen jámboran tűri ezt a tudathasadásos állapotot!
Kosztya igazán kedves és türelmes a picivel, nagyon aranyosak együtt !
Ime egy anyalelkü kandur!

De gondolom Naoko is kinővi lassan szopizós korszakát.
Nálunk is volt ilyen történet, a kicsi több, mint fél évig folytatta a szopizást, a nagy nősténymacska meg hagyta, pedig soha nem volt anyuka és gondolom nem is volt teje. Nagyon meghitt volt a viszonyuk, de mára már elhidegültek egymástól, és csak kergetőznek, meg néha pofozkodnak. Egyedül az evés történik békében, pedig egy tálból és egyszerre esznek. :-)


süti beállítások módosítása