Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Macska a lavórban

2009.11.27. 11:01 - Bálint - Cicanapló

Címkék: videó kosztya naoko

Azt hiszem, ehhez a videóhoz nem igazán lehet semmit hozzáfűzni. Sem a lavórra, sem a lavór kaparására, sem a farokkergetésre, sem a lavór tologatására nem létezik semmiféle magyarázat.

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr731555981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez nagyon jó! Naoko maga ment be a lavórba?
Milyen nagyot nőtt máris! Látszik rajta, hogy egy egészséges kiscica.
Ja, és nagyon jó lett az új fejléckép!
Tényleg semmi ésszerű nincs abban, amit csinálnak, de legalább jól elvannak :-)
Ajánlatom: Vegyetek magatoknak egy másik lavort, mert ez kell a cicáknak játszani. Ez egy kicsit hintázás, kicsit bujocska,de mindenképpen páros játék és ez a jó benne.
nem az eszükért szeretjük őket
Nos ahogy az NEKEM látszik, a fekete macsek a lavor ALATT vél hallani valamit, ami lehet hogy éppen a lavórban tartózkodó cica mancsütéseinek padlós visszhangja.

Ahogy a lavórt tologatja meg kapirgálja, nekem ez jön le, vagyis hogy szeretne alánézni.
és ha valamilyen fényspektrumban -infrában- látják egymást? ... közvetlennek látszik a kapcsolatuk a nekünk átlátszatlan oldalfalon keresztül
a magyarázat az, hogy játszanak. :)
és nagyon aranyosak! :D
"...nem létezik semmiféle magyarázat."

Ugyanmár, tökegyszerű.

Ami a titok: hogy bírta ki az operatőr röhögés nélkül???
jajj, nagyon édesek ezek a cicák! :)
állatot tartani öröm! :)

szntem a világos macsek az árnyékra/tükröződésre ment, a sötét meg a világos mozgására.
óóó a legjobb dolog a cicakukkolás. teszkó gazdaságos szafari:)
A legédibb, ahogy a végén a cirmos elkezdi fektében nyalni magát. A mi cicánk is ilyen:)
@Messzenéző Minyon: Hogy maga ment-e be? Annyira imádja a lavórt, hogy ha nincs elérhető helyen, szükségből bemászik a felmosóvödörbe is :D

@kutya vacsorája: ez nagyon jó :D

@==T==: hát igen, ha egyszer olyan szörnyen koszos lett, mit lehet tenni, nehéz a macskák élete :D

a többiek megoldási javaslatait is megofgadjuk :)
@indapasssucks: jó kérdés, én gurultam:) mint valami vicces abszurd táncszínház:) meg amikor Naoko elgurul egy nagyobb lökés következtében, és a látóterébe kerül a farka... csuda aranyosak!
Na, ezek szerint Naoko is szereti a műanyagot? :)
Ez egy magasabb intellektuális szintű játék, mint amit mi fel tudunk fogni. Az ember - akarom mondani, a macska - akkor tudja igazán jól kergetni a farkát, ha közben tologatva van a lavór. Sajnos a végén beszorult az asztal alá, ami lehetetlenné tette a folytatást. Tessék jobban figyelni!
Az semmi az enyém most ide ült a számítógépem mellé és nézi mit csinálok közben lépeget,na nem ezt nem lehet,okosak ,szépek ,és telve fínom kedvességgel.Szeretm őket.
A legjobb dolog a dobozok alját kaparni, meg belefeküdni a kül. papírzacsikba, amiket ilyen ruhaboltos shoppingolásnál kapunk kevésbé redva helyeken.

A másik szórakoztató dolog: kis narancshéj-darab a kanapé cicapihenésre rendszeresített pontján: a macska idegesen, undorodva - narancshéj, pfúj, tiszta illóolaj! - fejét eltartva igen erős ütéssel igyekszik leütni a narancshéjat a kis mancsaival. Amikor eltalálja, akkor a kanapé rugalmassága miatt az felröppen a levegőbe, egyenesen a cica felé, aki hatalmas szökellésekkel eliszkol...
NÉGYSZER kellett lejátszanom egymás után... a leányom még mindig törölgeti a könnyeit :D
Hát ez nagyon ciki!:-) Legalább Kosztyának lehetett volna esze h megmondja a kicsinek, hogy meglett macskák nem játszanak ilyetén módon.

Jól szólt a mondat: Nem az eszükért szeretjük őket.

Természetesen nagyon cukor mindkettő, az én macskám is szokott olyan dolgokat művelni amikért én szégyellem magam helyette.:-)


süti beállítások módosítása