Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Párosan szép

2009.11.16. 14:11 - Bálint - Cicanapló

Címkék: fotó kosztya naoko

Ma arról akartunk írni, hogy Naoko milyen ügyesen feltalálta magát már az első itt töltött óráiban, és még Kosztya időnkénti támadasáival sem törődve hosszasan játszadozott egy borosüveg dugójával – de az élet közbeszólt. Ma reggel eleinte Kosztya terrorizálta a kicsit, aztán valamivel később a pici is Kosztyát (na ez mondjuk meglepte Kosztyát, azt meg kell hagyni). Aztán egyszer csak ez a látvány fogadott a nappaliban.



Mindezt úgy, hogy Naoko ugrálásban, hogy úgy mondjam, nem épp a legbátrabb: mászni bármit megmászik, de ha le is kell jönni, azt általában kétségbeesett nyávogással próbálja megoldani, még egy fotel tetejéről is. A székre viszont egyedül került fel, az pedig egészen emberes kis ugrást kíván.

Külön felhívnám még a figyelmet a következő képen, azon belül is Naoko arcán látható „most komolyan, egy ilyen helyzetben is zavartok?!”-tekintetére.

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr701529239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon helyesek!! Jaj, nagyon helyesek...
Hát ezek csúcs aranyosak!!!
Hát ez egy befogadó család, élen Kosztyával. Ugy érzem, hogy Nyina eltünésével Kosztyának hiányérzete támadt egy játszótárs után és most, hogy jött egy, örömmel fogadta.
Jó szórakozást kivánok nekik egymással és Nektek velük.
Kis bogárkák...:)) Kosztya szabályosan a nyakába ugrott a kicsinek:)
Nagyon édesek! Én már a tegnapi képeken is láttam, hogy Kosztya valójában örül neki, csak hát le kell futni a kötelező köröket, fújás, morgás egyebek. Azért nem hittem volna, hogy ilyen hamar összemelegednek. Úgy látszik Kosztyának nagyon nagy szíve van, vagy csak bejött neki ez a kis csokoládéorrú cukifalat.
Mondhatom, gyönyörű! Hogy volt képük ezeknek a vackoknak ilyen gyorsan összebarátkozni???

Anyámnál jelenleg egy házi vörös cica (lány) és egy exkandúr szfinx macska van. A lány tudatos állatmenhelyi szerzemény volt, a szfinx kölyökként pár évre rá csatlakozott hozzá (allergia miatt a tulaj nem tudta tartani, idegennek eladni meg nem szerette volna). Mindennek lassan két éve. Az első 3 nap Cili valóságos sokkot kapott a jövevénytől, nem volt hajlandó enni és anyámat is kerülte - haragudott rá. A kicsi (Szepi) nem zavartatta magát, villámgyorsan elfoglalta a vezető pozíciót, alvás, evés, radiátorok megosztása, stb. téren. Kb. 1 hét múlva kezdtek egymással játszani, addig csak baromi nagy fújások mindkét részről + hátrasunyt fülek, ideges ugrálások. A játszás náluk abból áll, hogy kergetik egymást a lakásban, de kifulladásig, ezerrel. Nem verekednek, csak rohannak egymás után, elbújnak egymás elől, néha birkóznak egyet. De érzelmileg a mai napig nem kerültek különösebben közel egymáshoz. Max. annyi van, hogy időnként egymás vállára teszik a mancsukat és nyalnak a másik fülén. De semmi együtt alvás, összebújás. Azt viszont mindig számon tartják, merre van a másik, lazán arrafelé sétafikálnak és a meglesik. Aztán persze általában ugyanaz a hely kéne a másiknak is, pl. a szekrény teteje. Sokszor még nem is egy szobában vannak, megosztoznak a két szoba két radiátorán. Persze, ha anyám letelepedik valahol, akkor előbb-utóbb odagyűlnek köréje. Alapvetően szerintem mindkét macskának érdekesebb így az élete, játszótársak lettek, de kis szomorúságunkra barátok nem...


süti beállítások módosítása