Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

2010.07.07. 11:00 - Lina - Cicanapló

Címkék: fotó naoko

Már maga a kérdés is felesleges, hiszen köztudomású, hogy Naoko a legszebb e vidéken. Még ha egy nyafka, embergyűlölő rosszaság is, akkor sem lehet tagadni, hogy ő közel s távol a leggyönyörűbb. De azért néha nem árt a tükör elé állni...

Valójában ez Naoko legújabb szórakozása. Lássuk be, sokkal aktívabb dolog, mint egyszerűen csak ülni a sarokban, az asztal alatt vagy a fürdőszobában. Itt legalább van mit nézni...

És bármennyire is szeretném azt mondani, hogy cicánkban feltámadtak a nárcisztikus hajlamok, be kell vallanom, hogy alapvetően nem magát bámulja, hanem valamit fent a feje fölött.

Talán vadászatról van szó, habár sem felugrálás, sem halk, ugatásszerű nyávogás nem kíséri a jelenséget. Csupán néma megfigyelés. Kosztya a szekrény tetején nem látszik innen, tehát valószínűleg nem a szerelem legújabb megnyilvánulását láthatjuk. Akkor viszont csak a jó ég tudja, hogy mit lát Naoko a tükörben, de egyre csak nézi.

Mi meg vigyorgunk, hogy hirtelen két sziámi cicánk lett. Tisztára mint két tojás...

Kövesd a Cicanaplót a Facebookon is!                    Megosztás

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr162126341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor kommentelek. Gyönyörű macska. Kattintgatok én sűrűn, de nem akarok hangosan ide irigykedni minden egyes alkalommal, hogy milyen szép, és milyen jó, hogy van nektek macskátok. Nekem nem lehet, ezért itt élem ki macskarajongásomat.
Nagyon jók a képek!
De gyönyörűszép!
Barátomék Cirbolya nevű sziámija is ilyen volt.
Egyszer a kis hülye belesett a tejesedénybe, kénytelen voltam megfürdetni, nagyon berzenkedett, de nem akartam, hogy belebüdösödjön a tej a bundájába.
Csak azt áruljátok már el, miért fóka?
Én már állatkertben láttam fókát, és egyáltalán nem ilyen színe volt.. :-o
Köszönjük a kommenteket, reméljük, megmarad a jó szokásotok! :)

Shark, fogalmam sincs, miért ezek a színek, de nem mi találtuk ki :) Ezt a(z eredetileg) fehéres árnyalatot fókának, a barnát kéknek, a másmilyen barnát csokoládénak, a megint másmilyet lilának (!) hívják, a foltosat meg teknőcnek, és így tovább. A valósághoz semmi köze, de a vöröshagyma se piros, és az alap rózsa sem rózsaszínű - a fene se érti ezeket :)
Jajj, de gyönyörű cica! :)
Lehet, hogy van egy folt a tükrön, és azt nézi, mert nem tudja kitalálni, hogy mi az :) Fejtse meg az ember a macska-gondolkodást, és beleőszül... én is feladtam a macskám megértését :D
Gyönyörű cica:) Nekem is volt 1 sziámi cicám, 9évig élt. Különleges, varázslatos fajta.(: Lassan itt az ideje, hogy legyen egy új családtag:)
Csak ismételni tudom, h Naoko csodaszép. Egyre sötétebb a bundája, mint a felnőtt cicáknak :)


süti beállítások módosítása