Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Határfeszegető

2009.12.15. 21:17 - Lina - Cicanapló

Címkék: fotó kosztya

Kosztya már megint nagyot nőtt, és most minden erejével azon van, hogy kipróbálja, mit tud már elérni, hova tud felugrani, mit tud leszedni. Az, hogy a múltkor úgy belelkesült az étel láttán, hogy a galériáról leugrott a konyhaajtóra, majd onnan – mivel az sokkal keskenyebbnek bizonyult, mint tervezte – leesett, csak egy dolog. De ő ennél nagyobb kihívásokat remél.

Így történhetett, hogy a szobából védtelenül kilépő gazda egyszer csak olyan helyen lett figyelmes két hegyes macskafülre, ahol annak semmi keresnivalója nem lenne. A kedves olvasók megtalálják? Annyit segítünk, hogy a kép felső részén kell keresni…

Igen, ott a szekrény tetején van egy bőrönd, és a bőrönd tetején van egy Kosztya. Íme közelebbről.

A felzavart macska egy darabig megpróbált lapítani, aztán végül is nekirugaszkodott, hogy visszaugorjon a galériára. Sikerült is neki.

És itt következne az a National Geographicot is leiskolázó fotó, amelyen Kosztya a levegőben hasít a szekrény és a galéria között – a baj csak annyi, hogy ez a kép még nem készült el. Hiába, azt a fél tizedmásodpercet még sorozatfelvétellel, ötszöri próbálkozás után is szinte lehetetlen elkapni. Ha sikerül, szólunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr391593505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bírom a macskákat, mikor valahova feltelepednek és csak a fülük hegye látszik ki :) Kosztya nagyon jó fej makka!
Hát ebből a Kosztyából légtornász lesz, akárki meglátja! Az lesz a nagy látvány, amikor Naoko - megszabadulva a gallértól és kicsit még nőve - és Kosztya keresztól-kasul száguldanak a légben.


süti beállítások módosítása