Cicanapló

Kosztya Gavrilovics Trepljov, a kis ezüstszürke és Sirajuki Naoko, a még kisebb, fóka színű sziámi cica hétköz- és ünnepnapjai

Csatlakozz te is!

Cicanapló on Facebook

Friss topikok

  • Nefernefernefer: Hova tűntetek??? Lassan egy éve se kép, se hang... :-( (2011.10.17. 10:27) Kis helyen is elfér
  • Lina - Cicanapló: @Gala: Most az egerek is elbújtak valahová egy ideje. Szomorú... (2010.11.03. 16:27) Minden lyukba belefér!
  • Messzenéző Minyon: Bocsánat, hogy csak most kívánok boldog szülinapot Naokonak, de amikor ez a bejegyzés megjelent, h... (2010.10.01. 18:40) Boldog szülinapot, Naoko!
  • Zizzzencs: Meg is mutatom:) (2010.09.29. 15:03) Nosztalgia #4: Miből lesz a cserebogár?
  • robertnem: szerintem a két cica érzi egymás nembéli különbségét és boldog párkapcsolatban élnek az utód-nemzé... (2010.09.09. 08:27) Tisztaságügyi felelős

Menjek vagy maradjak?

2010.08.06. 17:20 - Lina - Cicanapló

Címkék: fotó kosztya naoko

Amióta kiderült, hogy milyen gyávák, egyre kevésbé féltjük a macskákat attól, hogy megérezzék a szabadság illatát. Ezért Kosztya ma megszemlélhette az ablakból a zuhogó esőt. Nem köteleztem erre, magától üldögélt ott, és figyelte a vizes világot. De azért hátrébb húzódott, nehogy víz érje a bundáját. Naoko eközben meghúzódott valahol.

De ahogy elállt az eső, mindkét macska előkeveredett, és egyre bátrabban kezdtek kibámulni az ablakon. Még a határaikat is feszegetni kezdték...

Szabadság-illat

Nahát, odakint is van élet?

De mi az az ablak?

Szívesen leugranék, de akkor vizes lenne a tappancsom.

Te még ide is követsz azzal a géppel?

Jól van, akkor maradok.

A bejegyzés trackback címe:

https://cicanaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr542203995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majd azért nagyon figyeljetek rájuk, nem gyávák, csak óvatosak... A mi kettőnkből egyik elsőre csak épp kiugrott, körbeszaglászott, aztán óránként egy méteres sebességgel távolodott el, mindent alaposan ellenőrizve a környéken; kellett 3-4 nap, mire el mert menni annyira, hogy már nem látta az ablakot. A másikunknak (mondjuk ő a világ legfélősebb cicája) hetek kellettek, amíg végre kimerészkedett egyáltalán a teraszra körülnézni. Jó nekik a szabadság, most hogy kijárósak, sokkal kiegyensúlyozottabbak, csak ne alapozzatok arra, hogy úgyis félnek, és nem fognak kimenni, mert egy óvatlan pillanatban meg is léphetnek.
Nem tudom hogy jó-e ha a nyitott ablakhoz szoktatjátok a cicákat. Ha kiugranak az ablakon, ők gyorsabban szaladnak, mint Ti. Pláne, ha a kettő kétfelé megy!


süti beállítások módosítása